Politica de retur - conditii generale:

Returul se poate efectua in 14 zile calendaristice, fara costuri suplimentare.

Costul transportului aferent returului cade in sarcina noastra;

Societatea va returna banii aferenti returului in termen de 3 zile calendaristice de la data primirii bunurilor returnate, cu conditia ca bunurile returnate sa fie in starea lor initiala ( fara sparturi, defecte).

Va rugam sa ambalati produsele returnate in ambalajele initiale, pentru a va asigura ca aceastea nu se deterioreaza pe durata transportului.

Anularea comenzilor se face prin email la office@druzy.ro. Societatea ca returna banii aferenti comenzilor returnate in termen de 3 zile calendaristice de la data anularii comenzii, in cazul in care aceasta a fost deja platita. 

 

 

RETURUL -termeni si conditii

Pentru achizițiile efectuate online clienții beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru retur.

Pentru achizițiile efectuate online, clientul are la dispoziție un termen de 14 de zile calendaristice, de la data achiziționării produsului, în care îl poate returna.

Costul returului cade in sarcina vanzatorului.

Important:

Vor fi acceptate pentru retur doar produsele primite in stare buna de functionare, in ambalajele intiale.

Cumpărătorul nu va putea să returneze produsele achiziționate și/sau nu va pretinde orice alte despăgubiri, în următoarele situații:

Ø Cererea de returnare este făcută după trecerea termenului de 14 zile calendaristice;

Ø Produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat,

În cazul în care Cumpărătorul nu returnează produsele corect împachetate pentru manipulare, curierul desemnat de Vânzător pentru ridicarea acestuia pe cheltuiala lui este îndreptățit să refuze preluarea coletului.

În cazul în care Cumpărătorul alege o altă cale de retur dacât cea agreată de Vânzător, Cumpărătorul este răspunzător de orice nereguli de împachetare și manipulare constatate la recepția returului.

Vânzătorul îi va rambursa Cumpărătorului suma primită în decursul a 3 zile calendaristice de la data la care primește bunurile returnate  prin transfer bancar în contul IBAN din care s-a efectuat plata online.

Solicitarea de retur va fi efectuată de către Cumpărător la adresa office@druzy.ro